Instructies 1: Eerste keer opstarten
Simpele stap voor stap video-instructies ter ondersteuning bij de eerste keer dat je de kweekset gaat gebruiken.
Een handig overzicht met instructies, recepten en mycologische kennis over paddenstoelen.
Simpele stap voor stap video-instructies ter ondersteuning bij de eerste keer dat je de kweekset gaat gebruiken.
Na het plaatsen van je kweekset zie je gestaag het mycelium groeien, tot er op een dag een baby-boom plaatsvindt.
Deze kweekset stopt niet na één oogst. Met wat oefening en geduld kun je blijven doorkweken en keer op keer opnieuw oogsten.
Je hebt kebab, en dan heb je zwamkebab. Dit is een van de lekkerste manieren waarop je ooit paddenstoelen hebt gegeten!
Een klassieke Italiaanse pizza met zelfgekweekte zwammen! Bestel een pizza en gooi ze erop, of maak het helemaal zelf.
Een traditioneel Bayers en Oostenrijks recept. Maar tradities mogen vrij geinterpreteerd worden; dus waarom geen Schnitzels van Oesterzwammen?
Een instant klassieker die ongewoon veel voldoening geeft. Perfect als voorgerecht of als maaltijdsoep.
Er zijn veel opties om oesterzwammen te bereiden, maar de simpelste manier wint het altijd. Dit is de perfecte biersnack na het werk of op zondagmiddag.
Door omstandigheden is de webshop van Paddenstoelenboer tijdelijk gesloten, tot in ieder geval het eind van de zomer.